Forside/ Nyheder / JURA Business & Pro espressomaskiner

JURA Business & Pro maskiner

En fuldautomatiske espressomaskine fra JURA er det optimale valg, for virksomheder og professionelle, hvor der brygges mellem 30 til 200+ kopper kaffe pr. maskine, pr. dag, året rundt.

Schweizisk konstrueret. Overlegen kvalitet.

I hele JURA-serien er alle detaljer udformet efter de højeste standarder. Alle aspekter kombineres, så alle får en bedre og unik kaffeoplevelse.

De fuldautomatiske espressomaskiner fra JURA er designet til at brygge den perfekte kaffe hver gang. Med de mange forskellige indstillingsmuligheder, kan du indstille maskinen som du ønsker og efter dine behov.

JURA tilbyder et bredt udvalg af specialkaffe både med og uden mælk, fra ristretto til cappuccino ved et tryk på en knap. Innovative teknologier skaber det perfekte resultat hver gang - altid friskmalet kaffe, ikke kaffekapsler.

Minimal vedligeholdelse

Med et intuitivt betjeningskoncept, stor kapacitet og TÜV-certificeret renhed kræver maskinerne minimal vedligeholdelse. Integrerede skylle- og rengøringsprogrammer sikrer perfekt renhed - og lækker kaffe - ved et tryk på en knap.

Skræddersyet til anvendelsesområdet

En række tilbehør gør det muligt at skræddersy JURA-espressomaskine til individuelle behov og skabe en komplet kaffeløsning. Fra butikker, kontorer og bed-and-breakfast til catering til funktioner eller forretningsbegivenheder, kan sortimentet af specialkaffe tilpasses til at passe til anvendelsesområdet, uanset produktlinjen. Dette gøres ved hjælp af intuitiv indstilling og deaktivering af funktioner.

JURA Giga X-serien

JURA Giga X-serien

JURA Giga X8 / JURA Giga X3

Når kun det bedste er godt nok. Den koncentrerede effekt på op til to kværne, to pumper og to parallelle væskesystemer samt brugervenlighed og førsteklasses kvalitet giver unik ydelse. Oplev verdenen af GIGA X-serien, hvor nydelsen af kaffe omdefineres.

Anbefalet brygge kapacitet pr. maskine pr. dag: op til 200 kopper.

JURA X-serien

JURA X-serien

JURA X10 / JURA X8 / JURA X6

Når der er brug for en robust espressomaskine til alle formål. Den stilfulde, robuste, praktiske og pålidelige, den professionelle X-serien fra JURA er perfekt til åbne kontorer, selvbetjeningsområder og catering. Ud over fleksibilitet, enkelhed og høj kapacitet tilbyder den pålidelig og intuitiv betjening.

X-serien kan kombineres fleksibelt med forskellige tilbehør, hvilket gør det til det ideelle grundlag for skræddersyede komplette kaffeløsninger.

Anbefalet brygge kapacitet pr. maskine pr. dag: op til 80 kopper.

JURA WE-serien

JURA WE-serien
For elskere af kaffespecialiteter. Kaffe understøtter kreativitet, fremmer kommunikation og øger trivsel. Derfor designede JURA espressomaskinerne "plug and enjoy", der gør det muligt for folk at nyde deres yndlingsdrink med stil på arbejdspladsen. Deres største styrker er fleksibilitet, æstetik og enkelhed og bønnebeholderens, vandtankens og kaffegrumsbeholderens forstørrede kapacitet.

Anbefalet brygge kapacitet pr. maskine pr. dag: op til 30 kopper.