Velkommen til CoffeeTime 2019

Velkommen til CoffeeTime 2019

Velkommen til CoffeeTime 2019

CoffeeTime.dk har været igennem en større makeover. Hele vores system er skiftet, nyt design, nyt logo og meget mere som jeg vil komme nærmere ind på senere - og meget nyt er på vej. Mange har allerede taget godt imod alt det nye og tusinde tak for alt den positive feedback. 


Nedenfor kan se nogen af de mest væsentlige nyheder og nye muligheder.

BASIC 

- Kundekonto 

- Checkout

- Levering

- Betaling

NICE

- Hurtig hjælp 

- Anmeldelser 

- Favoritprodukter


WOW

- Mængderabat & Mix

- Startpakker

- Feedback & Idéer


Din nye kundekonto

Det kræver ingen konto at handle i vores forretning. Men har du handlet hos os før har vi har hentet din ordrehistorik fra vores gamle system. Det betyder, at du har problemfri adgang til alle dine tidligere ordrer og informationer. Det eneste du skal gøre er, at aktivere din konto ved at bruge samme e-mail adresse som du har brugt tidligere. Med en kundekonto kan du drage følgende fordele:


 • Ordrehistorik
 • Flere leveringsadresser
 • Ordrestatus
 • Betalingsstatus
 • Social login
 • Specialpriser
 • Vi udvider løbende...

Undlader du at aktivere din gamle konto vil den blive slette iht. vores Privatlivspolitik.


Hurtig intelligent 3-trins Checkout

Det har været vigtigt for os at holde det enkelt. Når du skal afslutte din bestilling skal du kun forholde dig til det nødvendige så du ikke spilder din tid og kan komme videre med dagens gøremål.


 • Dine oplysninger
 • Forsendelse
 • Betaling
 • Done!

Ved hjælp af Google's Autocomplete teknologi hjælper vi dig med, at udfylde dine adresseoplysninger hvilket gør processen lidt hurtigere og eventuelle tastefejl elimineres.


Har du en konto kan du holde styr på flere adresser under samme konto. Det er en fordel for dig med flere afdelinger, caféer o.l.


Gratis levering eller fra kun 39,-

Bestiller du for over DKK 500,- inkl. moms er leveringen gratis. Bestiller du for mindre kan du få din ordre leveret fra kun DKK 39,-


Når du skal vælge forsendelse vælger du blot den forsendelse som bedst passer til dine behov. Du kan pt. vælge mellem følgende:


 • Postnord Business (virksomheder)
 • Postnord Home (private)
 • Bring Pakkeshop (alle)
 • Postnord Pakkeshop (alle)

Leveringen sker typisk indenfor 24 timer. Bestiller du inden kl. 13:00 (hverdage) kan du typisk forvente, at få leveret din bestiling dagen efter og inden kl. 13:00.


Betaling på den simple måde

Det skal være nemt og problemfrit, at bestille på vores side. Du kan derfor forvente, at du kan bruge dine gemte kort uden problemer. 


 • Debit -og kreditkort
 • MobilePay
 • ViaBill
 • Apple Pay
 • Faktura
 • EAN-Faktura

Betaler du online med kort, MobilePay, Apple Pay, ViaBill sker det helt uden nogen form for gebyrer for både private og erhverv.


Har du en kreditaftale kan du vælge Faktura og har du et gyldigt EAN-nummer kan du vælge EAN-Faktura.


Hurtig hjælp 24/7

Vi ønsker, at du får den lettest mulige købsoplevelse - både før og efter du har bestilt. Men vi ved, at du måske har et par spørgsmål og vi er klar til at hjælpe dig uanset hvilket kontaktform du foretrækker.


 • Telefon
 • E-mail
 • Chat
 • SMS (kommer snart)

Er vi ikke online kan du måske finde svar på dit spørgsmål i vores omfattende FAQ og du kan altid få en status på din bestilling.


Anmeldelser & Spørgsmål

Nu har du mulighed for, at anmelde et produkt (såfremt du har købt det) og hjælpe andre som måske er i tvivl om produktet er noget for dem. Men du hjælper i høj grad også os da vores kunders vurdering danner grundlag for hvorvidt om et produkt skal være en del af vores varesortiment fremover. Så en god begrundelse for ris eller ros vil altid blive værdsat.


Ligesom du kan anmelde et produkt kan du også anmelde os (shop anmeldelse) Vi er ikke fejlfri - men vi vil rigtig gerne lære af de fejl vi begår og sørge for at de ikke gentager sig.


Du har nu også mulighed for, at stille et produktspørgsmål når du står på produktsiden hvilket kan være lettere for dig. Svaret vil du modtage via e-mail og det kan læse af andre med samme spørgsmål.


Dine favoritprodukter

Et stort ønske fra mange af vores kunder har været muligheden for, at kunne gemme produkter og kategorisere dem. 


For eksempel kan du nu lave en liste over rense -og plejeprodukter til jeres Jura WE8 espressomaskine og en liste over den kaffe I plejer at bestille og en ny liste over jeres favorit teer


På den måde slipper du for at gennemgår tidligere bestillinger. Du kan oprette alle de favoritlister du har brug for og navngive dem efter behov.


En anden smart feature er, at du automatisk modtager besked hvis der er ændringer for et favoritprodukt. Fx. hvis prisen ændre sig eller produktet bliver sat på tilbud. 


Du kan dele dine favoritlister med kollegaer, venner og familie.


Mængderabat - Mix & Save

Opnår store besparelser på dit indkøb med vores Mix & Save! Før i tiden skulle du købe en hel kasse af et givent produkt for at opnå en besparelse. Det har vi lavet om, så du nu kan mixe flere produkter indenfor samme kategori og få glæde af vores mængderabat. 


For eksempel kan du bestille: 

- 2 x Tuxen Toscana Espressobønner

- 1 x Mokarabia President Espressobønner

- 2 x Molinari Platino Espressobønner 


og få glæde af vores mængderabat. Du kan naturligvis også bestille mindre mængder. 


I skrivende stund kan du opnå mængderabat fra for eksempel 3 kg og op til 24+ kg. Det variere naturligvis fra produktkategori.


Startpakker - Spar op til 25%

Det kan være rigtigt svært at vælge den rigtige kaffe hvorfor vi anbefaler alle at starte ud med én af vores kaffe startpakker.


Vi smager forskelligt og har forskellige smagspræferencer når det kommer til kaffe og iøvrigt andre fødevarer. Der er smage som vi slet ikke var klar over fandtes og som vi faktisk synes godt om. 


Der kan være smage som andre synes er forfærdelige, men som du synes er fantastiske og omvendt.


Derfor skal vores smagsbeskrivelser (produktbeskrivelser) kun opfattes som vejledende. Du vil formentlig have en anden smagsoplevelse og kun ved at prøve dig frem vil du finde den kaffe som sidder lige i skabet.


Vores Startpakker (kaffepakker) er til dig som vil prøve noget nyt.


Feedback & idéer er meget velkommen!

Ovenstående er kun startskuddet og meget af det som er iværksat er fortsat på teststadiet. Gode idéer og feedback er derfor meget velkommen og vil hjælpe vores fremtidige udvikling.


Så er der noget du ikke synes om eller noget du mener vi kan gøre bedre skal du aldrig holde dig tilbage :-)


Send blot en e-mail til service@coffeetime.dk.


Tak & rigtig god fornøjelse, Frederik & Co.