Nudo Ekstra Jomfru-Olivenolie, Chili er udgået

Nudo Ekstra Jomfru-Olivenolie, Chili er udgået

Nudo Ekstra Jomfru-Olivenolie, Chili er udgået er udgået af vores sortiment

Nudo Ekstra Jomfru-Olivenolie, Chili (250 ml.)

Chilieolien fremstilles med sicilianske chilier, for at bringe det sydlige temperament til olivenolien, som Nudo siger. Chilierne er soltørret og dermed 100% miljøvenlige.

Hvorfor Nudo:
- En olivenolie til den kvalitetsbeviste forbruger
- 100% naturlig italiensk kvalitets olivenolie og sicilianske chili
- Koldpresset olie med soltørrede chili
- Hvis du holder af det stærke 100 % skøn krydret chilismag.

Chilien tilsættes olien i tre uger. Længe nok til at chilismagen hævder sig, men ikke så længe at den overtager smagen.

Oliven i Nudos aromatiserede olier kommer fra landsbyen Moscufo i Abruzzo. Landsbyen ligger inden for Apruntino-Pescarese DOP regionen, hvilket betyder at produktionen og autenticiteten er under streng juridisk kontrol. Faktisk var dette den første DOP (Denominazione di Origine Protetta) olie i Europa nogensinde.

Alle Nudos olivenolier er ekstra jomfru - fra den første koldpresning. Olier med dette navn er af den højeste kvalitet og med den bedste smag.

Hvad betyder Ekstra jomfru?
Ekstra jomfru betyder at olien har det lavest mulige syreindhold – mindre end 0,8% og den højeste andel af polyphenoler, som er de antioxidanter der er så gavnlige for helbredet.

Hvad betyder Første koldpresning?
Første koldpresning betyder at olivenolien er presset uden brug af varme, og at der kun er olivenolie i produktionen fra første presning. Mange producenter presser flere gange på samme oliven, samt benytte sig af varme for at udvinde mere olie. Dette betyder at den olivenolie der udvindes er af lavere kvalitet.
Nudo bruger aldrig denne metode.

Anvendelse
Til dressinger – her bør altid bruges koldpresset olier, marinader, som smagsforstærker til et måltid – olien hældes over maden f.eks. den friskkogte pasta, steaks og æg - som dyppelse til brød eller til langsom stegning.

Rigtig fin til køkkenet på kontoret. Til at give pastasalaten, sandwichen eller madpakken et ekstra pift.

Emballage
Olivenolien er pakket i dåser for at beskytte den mod sollys. Dermed opretholdes kvaliteten og harskhed undgås. Emballagen er valgt med omtanke for miljøet. Dåsen er 57 % genanvendeligt og vejer mindre end glas. Forsendelsen er derfor mere klima- og CO2 venlig.

Fineste metaldåse - så præsentabel i ethvert køkken.