Nudo Ekstra Jomfru-Olivenolie, Hvidløg er udgået

Nudo Ekstra Jomfru-Olivenolie, Hvidløg er udgået

Nudo Ekstra Jomfru-Olivenolie, Hvidløg er udgået af vores sortiment.

Nudo Ekstra Jomfru-Olivenolie, Hvidløg (250 ml.)

Koldpresset olivenolie med friske italienske hvidløg. Denne olie er ikke kun fantastisk velsmagende, den sparer dig også en del arbejde.

Hvorfor Nudo:
- En olivenolie til den kvalitetsbeviste forbruger
- 100% naturlig italiensk kvalitets olivenolie og hvidløg
- Koldpresset olie med rå hvidløg
- Fantastik i pastasovs

Koldpresset olivenolie med friske italienske hvidløg. Denne olie er ikke kun fantastisk velsmagende, den sparer dig også en del arbejde.

En olie som Nudo beskriver som alsidig nok til at bruge i hvad som helst og så sund, at du næsten kunne leve af den.

Oliven i Nudos aromatiserede olier kommer fra landsbyen Moscufo i Abruzzo. Landsbyen ligger inden for Apruntino-Pescarese DOP regionen, hvilket betyder at produktionen og autenticiteten er under streng juridisk kontrol. Faktisk var dette den første DOP (Denominazione di Origine Protetta) olie i Europa nogensinde.

Alle Nudos olivenolier er ekstra jomfru - fra den første koldpresning. Olier med dette navn er af den højeste kvalitet og med den bedste smag.

Hvad betyder Ekstra jomfru?
Ekstra jomfru betyder at olien har det lavest mulige syreindhold – mindre end 0,8% og den højeste andel af polyphenoler, som er de antioxidanter der er så gavnlige for helbredet.

Hvad betyder Første koldpresning?
Første koldpresning betyder at olivenolien er presset uden brug af varme, og at der kun er olivenolie i produktionen fra første presning. Mange producenter presser flere gange på samme oliven, samt benytte sig af varme for at udvinde mere olie. Dette betyder at den olivenolie der udvindes er af lavere kvalitet. Nudo bruger aldrig denne metode.

Anvendelse
Til dressinger – her bør altid bruges koldpresset olier, marinader, som smagsforstærker til et måltid – olien dryppes over maden f.eks. den friskkogte pasta, kartofler, spinat - som dyppelse til brød.

Rigtig fin til køkkenet på kontoret. Til at give pastasalaten, sandwichen eller madpakken et ekstra pift.

Emballage
Olivenolien er pakket i dåser for at beskytte den mod sollys. Dermed opretholdes kvaliteten og harskhed undgås. Emballagen er valgt med omtanke for miljøet. Dåsen er 57 % genanvendeligt og vejer mindre end glas. Forsendelsen er derfor mere klima- og CO2 venlig.

Fineste metaldåse - pynter i ethvert køkken..