Guide til fuldautomatisk espressomaskiner

Fuldautomatisk espressomaskine guide

Fuldautomatisk espressomaskiner, hvorfor?

Du træffer et bevidst valg med en fuldautomatisk espressomaskine fordi...

 • Du kan skabe en perfekt, frisk kop kaffe med bare et enkelt tryk på en knap.
 • Bønne-til-kop-filosofien passer til din smag.
 • Du kan vælge mellem en bred vifte af forskellige og friske kaffebønner, alt afhængig af din smag.
 • Du ser dig selv som en del af miljøet og vil hjælpe til med at beskytte det på lang sigt.

Frit valg af kaffe

Med en fuldautomatisk espressomaskine kan du vælge frit mellem et hav af forskellige friske kaffebønner, der passer til netop din smag. Du kan forkæle dig selv med en eksklusiv blanding fra CoffeeTime.dk, købe en specialitet på en rejse i udlandet eller prøve et lavprisprodukt fra dit lokale supermarked. Vores espressomaskiner fra JURA er bygget til at få det bedste ud af en hver kaffeblanding og ristning.

Frisk kaffe når du har lyst til det

Ristningsprocessen er det, der giver kaffebønnerne deres dejlige aroma. Kaffe indeholder cirka 1000 forskellige aroma-komponenter, der gør den til et af de mest aromatiske fødevarer. Naturen har giver os den perfekte emballage til at bevare smag uden at den går tabt: Kaffebønnen.

Vedligeholdelse med bare et tryk på en knap

Vores fuldautomatiske espressomaskiner fra JURA er designet til at skabe den perfekte kaffe hver gang. Maskinerne indeholder mange forskellige indstillingsmuligheder, så du kan variere din kaffe og nyde din personlige favoritsmag og -specialitet.

JURA's fuldautomatiske kaffemaskiner har følgende integrerede vedligeholdelsesprogrammer, som er tilgængelige blot ved at trykke på en enkelt knap:

 • Tænd-rens og sluk-rens
 • Rengøring
 • Afkalkning (Hvis ikke Claris vandfilter anvendes)
 • Let udskiftning af Claris vandfilter
 • Rengøring og skylning af mælkesystemet

For at få den perfekte kop kaffe hver gang er der vigtigt, at du vedligeholder din maskine på daglig basis og følger nogle simple hygiejneregler.

Energieffektivitet, Miljøvenlig & Øko-intelligens

At vi behandler vores planet og dens værdifulde og naturlige ressourcer med respekt har altid været ekstremt vigtigt for JURA. Det er derfor, at deres fuldautomatiske espressomaskiner er udstyret med innovative teknologier og energisparende funktioner for at undgå unødvendigt strømforbrug og for aktivt at spare energi.

Uafhængige forsøg viser, at JURA's espressomaskiner er blandt de bedste, når det kommer til energieffektivitet. Træf et aktivt valg til fordel for miljøet og skær ned på elregningen.

 • Nyd mere end 140 kopper kaffe på en enkelt kaffepakke (1000g)
 • Nyd fordelen af det minimale strømforbrug med vores fuldautomatiske espressomaskiner fra JURA.

Ved at tilberede frisk kop kaffe hele kaffebønner hjælper du aktivt med til at reducere spild. Kaffegrumset kan nemt komposteres eller bruges til at gøde dekorative planter og derved spares værdifulde ressourcer.