Betaling, faktura og kredit

Betaling & Kredit

Vi accepterer en række forskellige betalingsmetoder som er oplyst herunder. For offentlige myndigheder tilbyder vi EAN-Faktura og for kreditgodkendte virksomheder tilbyder vi 8 dages kredit.

EAN-Faktura

EAN-Faktura er kun for offentlige institutioner med et gyldigt EAN nummer. Betalingsgebyr 31,20 excl. moms faktureres særskilt.

Ved kassen vælger du blot EAN-Faktura som betalingsmetode og gennemfører din bestilling. Du vil herefter modtage en e-mail hvor du bedes oplyse jeres EAN nummer og evt. andre oplysninger vi skal bruge for at fremsende en elektronisk faktura i OIOUBL format.

Ved for sen betaling tillægges kompensationsgebyr (DKK 310,00), rykkergebyr (DKK 100,00 pr. rykker) samt renter og evt. inkassogebyr, idet der henvises til vores alm. forretningsbetingelser.

Faktura

Faktura er kun for virksomheder med forudgående kreditaftale. Som virksomhed kan du ansøge om at få kredit som kan være nødvendigt for større virksomheder som ikke kan betale med nogen af nedenstående betalingsmetoder.

I kassen vælges betalingsmetoden Faktura. Betalingsgebyr 31,20 excl. moms faktureres særskilt. En faktura i pdf format fremsendes til den email du har brugt i forbindelse med dit køb eller anden jf aftale.

Ved for sen betaling tillægges kompensationsgebyr (DKK 310,00), rykkergebyr (DKK 100,00 pr. rykker) samt renter og evt. inkassogebyr, idet der henvises til vores alm. forretningsbetingelser.

Kreditkort eller betalingskort

Kreditkort og betalingskort behandles straks og er vores foretrukne betalingsmetoder for hurtig levering. Vi acceptere Dankort, Visa, Maestro og Mastercard alle betalingsmetoder kan anvendes uden gebyr.

Apple Pay, Google Pay, Shop Pay & MobilePay

Disse betalingsmetoder er nemme, sikre og hurtige betalingsmetoder når først du har sat det op på din computer, telefon eller Apple Watch.

Betaling med Bitcoin

Hvis du er én af dem som kan betale med Bitcoins kan vi glæde dig med at vi arbejder på, at kunne tage imod Bitcoins når du bestiller kaffe hos os.

ViaBill, Klarna m.f.

Med ViaBill er det muligt at dele dine køb op i flere mindre betalinger fremfor at betale det hele på én gang. Det første køb kan endda deles op helt uden renter og gebyrer og kan bruges af danske som norske privat kunder.

For at bruge ViaBill skal du først have en konto hos ViaBill. Vi arbejder på at kunne tilbyde Klarna og flere af denne type betalingsmetoder.

Gavekort / Store Credit

Gavekort og benævnt som Store Credit er et evt. tilgodehavende du måtte have hos os og kan bruges her på siden når du afslutter din bestilling. Vores gavekort kan opbevareres i din digitale wallet fra Apple.

Savner du en betalingsmetode? 

Synes du vi mangler en betalingsmetode eller har du spørgsmål må du meget gerne sende os en e-mail.