Guide til mælkerens på din Espressomaskine

Mælkerens & Rengøringsguide

Guide til mælkerens og rengøring af din kaffe -og espressomaskine

En ordentlig kop kaffe skal altid tilberedes med frisk mælk. Om du er til en Latte Macchiato, Cappuccino eller Cortado er det mælken som er helt afgørende for resultatet.

Men mælk er et levende produkt, hvorfor det er vigtigt, at du holder dit mælkesystem rent for fedt, proteiner og undgå bakteriedannelse. Men dersom der også kommer vand igennem dit mælkesystem dannes der kalk og det skal også fjernes.

Det er derfor vigtigt, at anvender et godt mælkerengøringsprodukt som både fjerner fedt, bakterier og kalk som hober sig op. Med mælkerens udviklet af JURA eller Cafetto er du på den sikre side.

Har du en fuldautomatiske espressomaskiner fra JURA kan du starte mælke renseprocessen med få tryk og maskinen klare resten. Har du en espressomaskine fra Bosch, DeLonghi, Faema, Franke, Gaggia, Jura, Krups, Melitta, Miele, Nespresso, Nivona, Nuova Simonelli, Saeco, Sage, Scanomat, Siemens, WMF med flere er udgangspunktet sikkert det samme og hvor du kan anvende ét af vores mælkerensprodukter nedenfor.

Mælkerens, flydende - den originale fra Jura
JURA Mælkerens
Mælkerens, granulat - nyhed fra Jura
JURA Mælkerens Mini Tabs
Mælkerens, flydende til de økologiske miljøer
Cafetto Mælkerens
Mælkerens, pulver
Cafetto Pulatte Mælkerens

Hvorfor bruge mælkerens?

Få et hurtigt indblik i hvorfor det er vigtigt at rense dit mælkesystem med et godt mælkerengøringsprodukt.


Sådan udføres mælkerens på JURA

Nedenfor kan se du se en demonstration på hvordan du udføre mælkerens på en JURA espressomaskine. Princippet er det samme for alle JURA maskiner.

 

Forbehold

Der tages forbehold for ændringer, tryk- og billedfejl. Ovenstående er tænkt og skal opfattes som en vejledning under eget ansvar. Der henvises til enhver tid til manualen som fulgte med maskinen og i øvrigt producentens anvisninger. *Varemærke tilhørende tredjepart herunder Bosch, DeLonghi, Cafetto, Faema, Franke, Gaggia, Jura, Krups, Melitta, Miele, Nespresso, Nivona, Nuova Simonelli, Saeco, Sage, Scanomat, Siemens, WMF er ikke forbundet med CoffeeTime aps.