Ansøg om en kreditaftale

Kreditaftale

Som udgangspunkt yder vi ikke kredit medmindre der er tale om en offentlig virksomheden med et gyldigt EAN-nummer. Dansk virksomhed som er i selskabsform (aps eller a/s) og har eksisteret i minimum 2 år.

Offentlige virksomheder

Offentlige virksomheder, institution, skoler o.l. med et gyldigt EAN-nummer er som udgangspunkt kreditgodkendt og kan uden videre handle. EAN-nummer indtastes ved bestilling.

Øvrige virksomheder

Øvrige virksomheder som er i selskabsform (ApS eller A/S) og har eksisteret i minimum 2 år kan ansøge om at få 8 dages kredit.

Fakturamodtagelse

EAN-Faktura fremsendes altid elektronisk i OIOUBL format. Det er vigtigt, at du kontrollere at det korrekte EAN nummer er brugt.

Faktura fremsendes pr. e-mail til den e-mail adresse som bruges i forbindelses med din bestilling. Fremsendelse af faktura til en specifik e-mail adresse som fx. faktura@domain.dk er pt. ikke muligt. Vi sender altid til den e-mail adresse som er brugt i forbindelses med din bestilling. E-mailen kan let sendes videre til jeres bogholderi.

Rykker & gebyrer

Vores debitorsystem er sat på autopilot. Det vil sige, at der automatisk sendes rykkere ud efter forfaldsdagen. Er din betaling forsinket skal du blot kontakte kundeservice INDEN du modtager en rykker. Rykker og rentegebyrere er noteret i vores forretningsbetingelser.

Vi forbeholder os retten til at opkræve et fakturagebyr på DKK 75 excl. moms uden yderligere varsel.

Betal gratis online

Vi tilbyder en et stort udvalg af betalingsmetoder som: MobilePay, Dankort, Visa/Dankort, Mastercard, American Express, Maestro, Visa, Visa Electron, Apple Pay og mange flere. Og det er helt gratis og du slipper for evt. rykkere og renter.

Betingelser

Det er de samme betingelser som vi bl.a. henviser til ved afslutning af din bestilling (kassen), din faktura/kvittering og andre steder her på coffeetime.dk.

Kreditansøgning

Send en email kundeservice på service@coffeetime.dk hvor du bedes oplyse jeres CVR nummer, kontaktoplysninger samt årsag til kredit. Du kan forvente at modtage svar indenfor 72 timer.