Jura garanterer reservedele i 8 år

Jura garanterer reservedele i 8 år

En af de store fordele ved at anskaffe sig en Jura espressomaskine til virksomheden eller privaten er, at Jura garanterer reservedele i 8 år efter din model er udgået.

Det sker ofte, at vi servicerer og reparerer Jura espressomaskiner, der er ældre end 15 år. Derfor har Jura været ude og garantere, at have reservedele på lager i 8 år efter alle modeller er udgået af produktion.

Derudover giver Jura en udvidet reklamationsret på 25 måneder fra købsdato ved køb af en maskine hos CoffeeTime. Den udvidede reklamationsret gælder dog ikke alle modeller og gælder kun såfremt, der er anvendt Jura's originale vandfilter, afkalkningstabletter -og rensetabletter i maskinens levetid. Og selvfølgelig at vedligeholdelse er udført iht. maskinens anvisninger.

Misligholdelse, manglende rengøring, brug af uoriginale plejeprodukter eller fremmedlegemer/vand i kværnen er naturligvis ikke dækket af Jura's garanti eller udvidet reklamationsret. Men så er det godt at Jura garanterer reservedele i 8 år efter din model er udgået.