Jura Hygiejnecertifikat fra TÜVRheinland

Jura Hygiejnecertifikat fra TÜVRheinland

Alle Jura espressomaskiner har en vedligeholdelsesfri bryggeenhed som er selvrensende. Renseprogrammet skal blot aktiveres med et enkelt tryk på knappen. Det garanterer den allerbedste hygiejne som kræves i professionelle miljøer.

For at rense brygenheden er det ikke nødvendigt, at afmontere brygenheden som det ses med konkurrerende fuldautomatiske espressomaskiner. Juras brygenhed er selvrensende og behøver ikke et teknikerbesøg hvilket giver store driftsbesparelser. Rengøringsprogrammet aktiveres med et enkelt tryk på knappen når maskinen beder om det.

Der bruges en enkel rensetablet fra Jura som både renser og beskytter maskinen og 15 minutter senere er maskinen renset med ca. 80°C varmt vand. Den høje temperatur er nødvendig for, at opnå det højeste niveau af renlighed. Det gøres typisk for hver 200 kopper espressomaskinen har produceret.

Den patenterede bryggeenhed fra Jura - hjertet i enhver fuldautomatisk Jura Espressomaskine - rengøres optimalt gennem det fuldautomatiske og præcist indstillede rengøringsprogram helt ud til kaffeudløbet. I form af Juras ​​moderne og innovative teknologier er rengøringsprocessen nøje tidsbestemt og fjerner de resterende kafferester, kaffe olier og fedtstoffer uden at efterlade rester.

Bryggeenheden bliver automatisk smurt igen når maskinen bruges på grund af de naturlige fedtstoffer som kaffebønnerne efterlader.

Den høje hygiejnestandard er blevet testet og certificeret af TÜVRheinland® ved en uafhængig laboratorietest. Analyserne blev udført på hygiejnisk relevante komponenter i Juras maskiner, der var i daglig brug i månedsvis. Ud over alle kaffebærende komponenter, såsom bryggeenhed og kaffeudløb blev følgende også kontrolleret;

  • Vandtank
  • Bønnebeholder
  • Kaffekværn
  • Kaffeskakt
  • Grums -og spildevands bakken
  • Mælkeskummer, slanger samt mælkebeholder

Jura gemmer også på andre automatiske vedligeholdelsesprogrammet som gør, at dyre serviceaftaler som typisk ses ved konkurrerende espressomaskiner elimineres. Her kan nævnes automatisk skift vandfilter og afkalkningssystem.