JURA Z10 kaffemaskine Hot & Cold Brew

JURA Z10 Hot & Cold Brew

For første gang nogen sinde præsenterer JURA en espressomaskine, som brygger både varme kaffespecialiteter men også brygger og serverer Cold Brew kaffespecialiteter, altså kaffespecialiteter, som er brygget med koldt vand. Hele 32 forskellige kaffespecialiteter med bare ét tryk på en knap.

Takket være JURA's banebrydende teknologier, er det nu muligt at brygge kolde specialiteter. Du kan nu på få minutter, få den skønneste is-latte macchiato. Bemæk, at maskinen ikke har et indbygget kølelegeme. Det er derfor vandtemperaturen fra vandtanken samt isklumperne som skaber kulden og resultatet imponere.

JURA Z10 kombinerer innovative og banebrydende teknologier med State-of-the-Art design og intuitiv betjening.

Oplev Z10 live

JURA Z10 er spækket med den nyeste teknologi

Product Recognising Grinder (P.R.G.).

JURA Z10 er udstyret med den helt nye JURA Product Recognising Grinder. Denne elektronisk styrede og højt ydende kværn justerer i en brøkdel af et sekund kværnens indstilling til den ønskede kaffespecialitet (f.eks. Hot or Cold Brew). Spektret på kværnens indstilling spænder fra meget fint kværnet kaffe til de korte kaffeklassikere såsom f.eks. espresso og til en meget grov indstilling til de koldbryggede kaffespecialiteter.

Cold Brew ekstraktions proces

Endnu en fantastisk og innovativ teknologi: Takket være en kold ekstraktionsproces tilbereder Z10 kolde kaffespecialiteter. Hvor mange konventionelle kolde kaffedrikke, består af varme kaffedrikke, som er kølet ned, brygger Z10 kaffen ved hjælp af en kold ekstraktions proces. Her løber koldt vand ved hjælp af højt tryk og i korte intervaller gennem bryggekammeret, som er fyldt med groft kværnet kaffe. Resultatet er en fremragende smag, som bibeholder en superb og frugtig aroma og som ikke bliver bitter.

3D bryggeteknologi

Bryggeenheden er den vigtigste del i en fuldautomatisk espressomaskine. Den ottende generation af JURA's bryggeenhed, brygger kaffe med en helt unik 3D-bryggeteknologi. Vandet presses gennem bryggekammeret og den kværnede kaffe i 3 niveauer, og den flyder dermed jævnt og sikrer den bedste aroma, både i de varme og de kolde kaffespecialiteter.

WiFi kommunikation

JURA Z10 (EA) giver dig muligheden for WiFi kommunikation. Så er du sikret en hurtigere og mere stabil forbindelse med dit JURA tilbehør. Herudover giver WiFi Connect muligheden for at flere individuelle brugere kan være koblet op med din JURA Z10 samtidigt. Du kan via WiFi både kommunikere med JURA's app: J.O.E og JURA Cool Control (kræver en Cool Control Wireless Transmitter).

Pulse Extraction Process (P.E.P)

P.E.P (Pulse Extraction Process), som er en optimering af gennemløbstiden. De korte kaffer såsom Ristretto og espresso brygges med P.E.P. Her løber vandet igennem det kværnede kaffe i små korte pulseringer. På den måde trækkes den fulde aroma ud af de friske bønner.

Automatic Grinder Adjustment (A.G.A)

JURA’s “Automatic Grinder Adjustment” (A.G.A) sørger for at kværnen i Z10 leverer suverænt præcise resultater hver gang og i hele levetiden.

Intelligent Water System (I.W.S)

I.W.S (Intelligent Water System): En chip i bunden af hvert smart vandfilter registreres af maskinen, således at filterets kapacitet konstant overvåges. Du er dermed sikret vand af bedste kvalitet til din kaffe.

Intelligent forvarmning

Nyt software aktiverer en helt nye feature: Intelligent forvarmning af bryggekammeret. Dette betyder at bryggekammeret, når der brygges ristretto, espresso eller Cortado (og forudsat at den ønskede temperatur er sat til høj, og at der er gået min. 5 min. siden sidste brygning) opvarmes med varmt vand inden brygningen. Alt sammen med til at optimere kaffens aroma.

Smart Mode

JURA Z10 har indbygget en algoritme, som sørger for at tilpasse startsiden på det 4,3" store touchscreen-farvedisplay til dine favorit kaffespecialiteter. Alle billeder og symboler er selvforklarende og kogt ned til det absolut mest essentielle, således at betjeningen er super nem og intuitiv.

JURA Design

Med sit konveks-konkave design fremstår Z10 i originalt JURA design: Smukt, strømlinet og banebrydende. Passer perfekt i den stilrene nordiske smag. JURA Z10 fås i 2 farver: Dark Inox og White, hvor fronten og toppen på er udført i 3 mm aluminium og den forkromede kopholder fuldender udtrykket.

Vandtanken er udført i smukt bølgeformet design, kan rumme 2,4 liter vand. Som en ekstra lækker detalje lukker det forkromede låg til vandtanken med et klik v.h.a. en lille magnet.

Materialer af høj kvalitet og maksimal produktionspræcision fastholder espressomaskinens værdi og sikrer tidløs elegance.

Vedligeholdelse og rengøring

JURA Z10 anvender Claris Smart vandfilter, som har en indbygget chip i bunden. Dette gør filterskiftet nemt, og maskinen registrerer selv, om den kører med filter eller ej. Som noget helt nyt er JURA Z10 udstyret med en filterholder, hvor farven matcher din maskine.

Med et integreret rengøringsprogram til mælkedelen, er rengøringen af mælkesystemet utrolig nemt. Fyld mælkerens i den medfølgende beholder til mælkerens, tryk på det intuitive display, som guider dig og maskinen vil selv udføre en effektiv og TÜV-certificeret rengøring af hele mælkesystemet. Det samme gør sig gældende når maskinen skal renses med rensetabletter eller afkalkes.

Hent brochure

Oplev teknologien

Egenskaber

 • Product Recognising Grinder (P.R.G.)
 • Hot & Cold Brew
 • 3D Bryggeteknologi
 • Automatick Grinder Adjustment (A.G.A.)
 • Pulse Extraction Process (P.E.P)
 • Intelligent forvarmning af bryggekammeret
 • 4,3" Touchscreen-farvedisplay og drejehjul
 • Smart mode (AI)
 • JURA WiFi kommunikation
 • 32 forskellige kaffespecialiteter inka. Hot & Cold Brew
 • Maskinen skifter selv mellem varm mælk og mælkeskum
 • Enkel rengøringsproces til mælkedelen
 • TÜV certificeret hygiejne
 • Højdejusterbart udløb – 78 - 150 mm
 • Separat varmtvandshane
 • 2,4 liter vandtank

Se tilbud og køb

Teknisk support

Som kunde hos CoffeeTime har du altid adgang til vores tekniske support.

Autoriseret JURA forhandler

CoffeeTime er Autoriseret JURA forhandler med mere end 20 års erfaring med JURA.

CoffeeTime er Autoriseret JURA forhandler med 20+ års erfaring