Klima og Miljø

Klima og Miljø

Vores Klima og Miljø er vigtigt. Ingen enkeltperson, virksomhed eller organisation kan løse klimaændringer alene. Vi beundrer de personer, organisation og virksomheder, der har taget den enorme udfordring med at ændre vores klima til det bedre.

Vi er allerede gået igang og i den kommende tid vil vi forsøge at iværksætte endnu flere initiativer til at afbøde klimaændringerne. Vi vil gøre vores for, at indgå samarbejde med ny som gamle leverandører, kunder og øvrige samarbejdspartnere, der ønsker at bidrage til et bedre klima og miljø. Vi er på en bæredygtighedsrejse og vi opfordrer dig til at deltage sammen med os. 

Stil krav til din kaffeleverandør - sammen kan vi gøre en forskel :-)

Kulstof-neutral platform for vores Klima og Miljø

Fjernelse af kulstof fra atmosfæren er en vigtig måde at bremse ophobningen af drivhusgasser og mindske vores indvirkning på et opvarmende klima.

CoffeeTime er en online virksomhed som er dybt afhængig af energi for at vores forretninger er online 24/7. Men ikke kun energi - vedvarende energi som er kulstof neutral. Derfor har vi valgt partnere som er 100% dedikeret for, at ændre vores klima til det bedre.

Datacentre har historisk set været en stor kilde til drivhusgasemissioner, der bidrager til klimaændringer. Ultimo 2018 skiftede vi 100% til Google Cloud. Med denne ændring er vores platform nu kulstof-neutral, da Google matcher 100% af den energi, der forbruges af Google Cloud, med vedvarende energi.

Vores betalingssystem er ændre til Stripe som er 100% drevet af vedvarende energi og vi har altid anvendt Apple som er den førende inden for fx. solcelle energi.

Vi kan således stå 100% indenfor vores teknologipartnere.

Produkter som gør en forskel

Vi er 100% dedikeret og er i fuld gang med at gennemgå alle vores produkter i samarbejde med vores leverandører. Som en konsekvens heraf har vi bl.a. oplyst over for vores kaffeleverandører af kompatible Nespresso® kaffekapsler og e.s.e kaffepods, at de skal være lavet af komposterbar emballage inden 2022 og ellers vil de udgå af vores sortiment.

Vores kaffe emballage skal med tiden være lavet af komposterbar emballage som fx. vores Molinari BIO. Og vores produkter skal være Økologisk og Fairtrade såfremt det giver mening. Vi vil holde fast genanvendelige glasflasker som vores Torani kaffesirup kommer i, frem for de normale plastikflasker.

Har du allerede en JURA espressomaskine kan du glæde dig over, at Jura arbejder direkte imod smid-ud mentaliteten og garantere reservedele i 8 år som de eneste. Jura's energieffektive teknologier som bl.a. Zero-Energy og Energy Save Mode sender energiforbruget i bund.

Skal vi sammen gøre en forskel?

Der er et godt stykke vej endnu og det er ikke en let vej - men en nødvendig vej. Der er mange lavthængende frugter vi kan starte med og som kan gøre en stor forskel hvis vi løfter i flok. Kom med idéer og stil krav til din kaffeleverandør. Er der ting vi kan gøre bedre skal du ikke holde dig tilbage - vi er åben for feedback og for at gøre en forskel.

Vi kan ikke gøre det alene - men vi kan gøre det samme :-)