Jura GIGA X8c Professionel er udgået

Jura GIGA X8 & X8c Professionel er udgået

Jura GIGA X8 og Jura GIGA X8c Professionel udgår til fordel for de nye Jura GIGA X8 G2 og Jura GIGA X8c G2 som ligeledes er en fuldautomatisk espressomaskine i Pro klassen. 

Om Jura GIGA X8c Professionel 

Den højeffektive kaffemaskine GIGA X8c Professional i stilrent design triumferer med en unik Speed-funktion og tilbyder perfekt kaffenydelse på rekordtid. Med ekstra "bypass" blandes den optimalt ekstraherede kaffe inde i fuld automaten med varmt vand. Dette sker uden tab af aroma overhovedet.

Hvis kaffen over ekstraheres, stiger mængden af uønskede syrer og bitterstoffer kraftigt. På grund af Speed-funktionen og den tidsbesparende og intuitive nemme betjening er GIGA X8c Professional den ideelle løsning til catering området. Denne pladsbesparende løsning med fast vandtilslutning anbefales de steder, hvor kaffemaskinen skal anvendes tidsbesparende og uden afbrydelse.

Teknologier

Den udvidede kapacitet til varmt vand via den tredje termoblok bidrager væsentligt til Speed-funktionen og dermed til det perfekte kaffe resultat med rekordhastighed. Via en bypass-ledning kommer det varme vand ned i den friskbryggede kaffe og blandes dermed inde i automaten.

Speed-funktionen kan tilpasses alt efter de specifikke krav. Ikke kun 29 specialiteter, men også startskærmbilledet kan programmeres individuelt, alt efter formål og kundeønsker. Det giver dig mulighed for at ændre produkternes navne og tilpasse dem på displayet, som du måtte ønske det. To kaffekværne garanterer år efter år en hurtig, præcis, homogen maling og reducerer den hidtidige formalingen af kaffen til en fjerdedel.

Rengøring/hygiejne

Servicen er lige så nem som betjeningen og programmeringen. Integrerede skylle-, rense- og afkalkningsprogrammer reducerer servicearbejdet til et minimum og garanterer TÜV-certificeret hygiejne.

Individualisering

Takket være en bred palette af tilbehør som kopvarmer, mælkekøler, direkte grums udkast, direkte restvand afløb mm. kan der til alle anvendelsesområder sammensættes en optimal, komplet kaffeløsning tilpasset jeres individuelle behov.

Jura GIGA X8c Professionel fuldautomatisk espressomaskine (direkte vand)
Sku: 13724
Ean: 7610917137244

Jura GIGA X8 Professionel fuldautomatisk espressomaskine (vandtank)
Sku: 13742
Ean: 7610917137428

Se den de nye Jura GIGA X8 G2 og Jura GIGA X8c G2.