Jura Impressa XJ9 Professional er skiftet ud med Jura X8

Jura Impressa XJ9 Professional er udgået

Jura Impressa XJ9 fuldautomatisk espressomaskine udgår til fordel for den nye Jura X8 som ligeledes er en fuldautomatisk espressomaskine i Pro klassen. 

Om Jura Impressa XJ9 Professional

Jura Impressa XJ9 Professional er perfekt designet, helt ned til den mindste detalje og kommer med fast vandtank som kan udvides efter behov...

Jura Impressa XJ9 tilbereder perfekt latte macchiato, cappuccino, café crème, espresso og ristretto ved et tryk på en knap. Samtidig skaber det klare og symmetriske design, den elegante forkromede bønnebeholder og stilrene sølvfinish en karismatisk atmosfære.

XJ9 teknologier når de er bedst

Med One-Touch Cappuccino og Latte macchiato funktionen, kan du ved et enkelt tryk på en knap tilberede kaffespecialiteter toppet med mælk og mælkeskum. 

Takket være det højdeindstillelige udløb kan funktionen benyttes med både små designer-kopper og med kopper og glas med en højde på op til 150 mm. 

Finskums teknologien tilbereder en mælkeskum med en fin, let konsistens.

En 3,5-tommers TFT-farvedisplay er nøglen til maskinens intuitive betjeningskoncept.

Jura Intelligent Freshwater System

Intelligent Fresh Water System (I.F.W.S.©) er nødvendigt for at kunne anvende det unikke Intelligent Fresh Water Kit. Denne smarte fastvandtilslutning tilfører maskinen friskt vand for kaffe af perfekt kvalitet hver gang. Da den kan integreres helt i kaffemaskine, kræver den ikke ekstra plads. Kombineret med et forforbundet CLARIS vandfiltersystem, yder den optimal beskyttelse.

Rengøring & hygiejne er let

Udover at være nem at betjene og programmere, er maskinen designet til at være enkel at vedligeholde. Det integrerede skylle-, rengørings- og afkalkningsprogram reducerer arbejdet til et minimum og garanterer TÜV-certificeret hygiejne.

Komplet kaffeløsning som er skræddersyet til jeres behov.

Med et stort udvalg af tilbehør som en kop varmer, Intelligent Fresh Water Kit, direkte kaffegrums kit og dryp dræns sæt er det muligt af skabe en komplet kaffeløsning som er skræddersyet til jeres særlige behov.

Jura Impressa XJ9 Professional
Sku: 13707
Ean: 7610917137077

Se den nye Jura X8.