JURA Z6 udgår

JURA Z6 Espressomaskine (G2)

Hos os har vi JURA tilbehør og JURA plejeprodukter til din JURA Z6 espressomaskine.

JURA Z6 er udgået af vores sortment. Der henvises til vores brede sortiment af JURA espressomaskiner. Altid nyeste modeller. Klik her.

SKU: 15245 / 15237
EAN nr.: 7610917152377 / 7610917152452
PRIS: DKK 15.995,- / 17.995 inkl. moms.

JURA Z6 Espressomaskine (G2) udgået

Jura Z6 er en fuldautomatisk espressomaskine i verdensklasse der giver “fuldautomatiske kaffemaskiner” en helt ny betydning. Espressomaskinens top og front er dækket af 3 millimeter solid aluminium, hvilket giver maskinen et udtryk af power. Schweizisk innovation som imponerer på alle fronter og passer perfekt til dit køkken eller på private kontor hvor maskinen ikke vil stå ubemærket.

Jura Z6 imponerer ikke kun ved dens power udseende, men bestemt også når det kommer til smagen - bare vent til du smager en kraftig espresso eller en cremet og blød Flat White.

Jura Z6 fås i 2 farver power farver; Aluminium & Aluminium Black.

Samme niveau som de bedste barista'er
Jura har perfektioneret brygningsprocessen for både ristretto og espresso. Denne tilgang gør det muligt for Z6’eren at tilberede en kop kaffe på samme niveau som de bedste barista'er i byen.

Jura's Pulse Extraction Process teknologi
P.E.P.® som står for Pulse Extraction Process giver alle aromaen i kaffebønnerne lov til at udvikle sig til det fulde og gavner i sidste ende slutresultatet - muligvis den bedste espresso nogensinde – med ét tryk på én enkelt knap.

Perfekt cremet og blød mælkeskum
Du får med garanti en fin, kompakt og blød mælkeskum med Jura’s innovative teknologi. Jura Z6 er udstyret med Jura’s revolutionerende Fine Foam teknologi. Og som noget helt særligt kan Jura Z6 automatisk skifte fra varm mælk til mælkeskum.

Har du brug for at justere på mælkens temperatur gør du bare det. Med ét tryk på én enkelt knap tilberede en de fleste kaffespecialiteter på højeste niveau.

Intuitiv betjening og driftsikkerhed
Jura Z6 er intuitiv og uhyggelig nem at betjene. For eksempel, er denne model udstyret med RFID teknologi hvilket gør at kaffemaskinen automatisk registrerer vandfilteret og automatisk vælger de passende indstillinger dertil.

Z6 kaffemaskine - din personlige kaffepusher
Alle betjeningselementer er tilgængelige fra maskinens front. Ved hjælp af kaffemaskinens knapper kan du navngive de forskellige kaffespecialiteter og placere dem på startskærmen.

Vedligeholdelse af maskinen kræver heller ikke andet end ét enkelt tryk – herefter klarer kaffemaskinen resten. Vandtanken og kaffebønnebeholder, som begge skal fyldes ind imellem, er ligeledes også let at komme til fra maskinens front.