JURA Z8 - se de nyeste JURA Espressomaskiner

JURA Z8 Espressomaskine (G2)

Hos os har vi JURA tilbehør og JURA plejeprodukter til din JURA Z8 espressomaskine.

JURA Z8 er udgået af vores sortment. Der henvises til vores brede sortiment af JURA espressomaskiner. Altid nyeste modeller. Klik her.

SKU: 15299
EAN nr.: 7610917152995
PRIS: DKK 20.995,- inkl. moms.

Jura Z8 kaffemaskine kommer af inspiration fra de bedste barista'er. Jura har simpelthen fundet inspiration fra de bedste barista'er i verden da de udviklede denne super flotte fuldautomatiske kaffemaskine. Modsat Jura’s øvrige kaffemaskiner fra deres privatsortiment kommer Jura Z8 med hele to varmelegemer - noget som normalt kun er kendt fra Jura’s professionelle kaffemaskiner. Det gør, at du får en lynhurtig kaffemaskine uden venten.

Om din nye Jura Z8 kaffemaskine skal stå hjemme i køkkenet eller på dit private kontor er ikke vigtigt - det vigtige er, hvordan du beskytter den mod misundelige sjæle :-)

Jura Z8 bygget på professionel teknologi
Med Z8 er får du en fuldautomatisk kaffemaskine med teknologi som du normalt kun finder i Jura’s professionelle serie. Her kan blandt andet nævnes den velkendte Americano som består af et espressoshot, hvorefter der tilsættes varmt vand. Det varme vand sendes uden om den malede kaffe hvilket resultere i en stor kop velsmagende kaffe (americano). Men også tilberedningen af mælkebaserede kaffespecialiteter sker uden venten.

Pulse Extraction Process - selvfølgelig
P.E.P.® som står for Pulse Extraction Process. Z8 er selvfølgelig udstyret med P.E.P.® og som er en optimering af ekstraktionstiden - også kaldet gennemløbstiden. Denne teknologi bruges kun på de “korte kaffer”, som ristretto og espresso, hvor vandet sendes igennem den malede kaffe i små korte pulseringer. Dette sikrer, at du får den fulde aroma ud af kaffebønnerne.

Jura Z8 skifter automatisk mellem varm mælk og skum
En anden fordel ved Jura Z8 er kaffemaskinens mælkeudløb, der automatisk kan skifte mellem varm mælk og varmt mælkeskum.

Det skal være nemt at betjene din kaffemaskine
Jura Z8 er udstyret med hele 4.3” touch skærm der gør betjeningen af kaffemaskinen nem og brugervenlig i alle situationer og gør det legende let at tilberede din favorit kaffe. Selv vedligeholdelsen er simpel og vises step by step på skærmen. Vandfilteret som bruges i maskinen er udstyret med RFID teknologi hvilket gør at kaffemaskinen automatisk registrerer vandfilteret og automatisk vælger de passende indstillinger dertil.

Med Jura Smart Connect installeret, kan du styre din nye Z8’er via Jura Coffee App på din smartphone. Det kan næste ikke blive lettere.

Schweiziske udviklet AromaG3 kværn
Jura’s kendte schweiziske teknologier er du garanteret kaffe i verdensklasse og på højde med barista niveau. Jura’s AromaG3 kværnen er dobbelt så hurtig og bevarer samtidig kaffebønnernes aroma til det fulde.

Din personlige kaffepusher - 16+ kaffespecialiteter
Med hele 16+ forindstillede kaffespecialiteter kan du tilberede kaffe ved blot ét enkelt tryk på maskinens touch skærm. Du kan også drejer på rotationshjulet som er placeret på toppen af maskinen, og så får du helt op til 21 forskellige produkter at vælge imellem. Alle produkter kan indstilles efter dine behov - det er kun din fantasi, der sætter grænserne.

Hos CoffeeTime får du altid leveret nyeste Jura modeller. G2 står for generation 2 hvilket betyder, at Jura har opdateret tidligere version med mindre forbedringer.