Nudo Ekstra Jomfru-Olivenolie (250 ml.) er udgået

Nudo Ekstra Jomfru-Olivenolie (250 ml.) er udgået

Nudo Ekstra Jomfru-Olivenolie er udgået af vores sortiment.

Nudo Ekstra Jomfru-Olivenolie (250 ml.)

100% ren olivenolie smag. Hvis du kunne tage en italiensk olivenlund og presse den og putte den på dåser ville resultatet være Nudo olivenolie

Hvorfor Nudo:
- 100% naturlig italiensk kvalitets olivenolie.

- Ekstra jomfru olivenolie.
- Fra første koldpresning.
- Anbefales af Antonio Carluccio (Respekteret italienske madguruer).

100% ren olivenoliesmag. Hvis du kunne tage en italiensk olivenlund og presse den og putte den på dåser ville resultatet være Nudo olivenolie.

Alle Nudos olier har en friskhed som kun opnås ved brug af 100% italienske kvalitets oliven. Olivenolierne er alle ekstra jomfruolivenolie og koldpresset for at maksimere kvaliteten, smagen og de helsebringende egenskaber. Oliven presses inden for få timer efter den er plukket, for at sikre en friske smag.

Alle de bedste olivenolier er ekstra jomfru og fra den første koldpresning.

Hvad betyder Ekstra jomfru?
Ekstra jomfru betyder at olien har det lavest mulige syreindhold – mindre end 0,8% og den højeste andel af polyphenoler, som er de antioxidanter der er så gavnlige for helbredet. Olier med dette navn er af den højeste kvalitet og med den bedste smag.

Hvad betyder første koldpresning?
Første koldpresning betyder at olivenolien er presset uden brug af varme, og at der kun er olivenolie i produktionen fra første presning. Mange producenter presser flere gange på samme oliven, samt benytte sig af varme for at udvinde mere olie. Dette betyder at den olivenolie der udvindes er af lavere kvalitet. Nudo bruger aldrig denne metode. Alle Nudos olivenolier er ekstra jomfru - fra den første koldpresning og dermed af højeste kvalitet med den bedste smag.

Anvendelse
Til dressinger – her bør altid bruges koldpresset olier, som smagsforstærker til et måltid – olien hældes ud over maden f.eks. den friskkogte pasta, som dyppelse til brød eller til langsom stegning.

Rigtig fin til køkkenet på kontoret. Til at give pastasalaten, sandwichen eller madpakken et ekstra pift.

Emballage
Olivenolien er pakket i dåser for at beskytte den mod sollys. Dermed opretholdes kvaliteten og harskhed undgås. Emballagen er valgt med omtanke for miljøet. Dåsen er 57 % genanvendeligt og vejer mindre end glas. Forsendelsen er derfor mere klima- og CO2 venlig.

Fineste metaldåse - pynter i ethvert køkken.