Nudo Ekstra Jomfru-Olivenolie, Lemon er udgået

Nudo Ekstra Jomfru-Olivenolie, Lemon er udgået

Nudo Ekstra Jomfru-Olivenolie, Lemon er udgået af vores sortiment

Nudo Ekstra Jomfru-Olivenolie, Lemon (250 ml.)

Den bedste aromatiseret olie. 100% fantastisk citronsmag. Som med oliven til olien bruges kun den bedste kvalitet af citronerne hos Nudo.

Hvorfor Nudo:
- En olivenolie til den kvalitetsbeviste forbruger
100% naturlig italiensk kvalitets olivenolie og Sicilianske citroner
- Koldpresset olie med ægte citroner
- Ifølge BBC Good Food.

Oliven i Nudos aromatiserede olier kommer fra landsbyen Moscufo i Abruzzo. Landsbyen ligger inden for Apruntino-Pescarese DOP regionen, hvilket betyder at produktionen og autenticiteten er under streng juridisk kontrol. Faktisk var dette den første DOP (Denominazione di Origine Protetta) olie i Europa nogensinde. Alle Nudos olivenolier er ekstra jomfru - fra den første koldpresning. Olier med dette navn er af den højeste kvalitet og med den bedste smag.

De sicilianske citroner stammer fra den sene høst, da det er den der giver den mest subtile smag.

De friskplukket citroner køres direkte til oliemøllen, hvor oliven og citronerne presses sammen. Denne metode sikre at citronen og oliens frugtkerner blander sig. Derved bibeholdes mest muligt af citronens friskheden og smag. Denne metode betyder en stor forskel i smagen og kvaliteten fra andre aromatiserede olier, hvor en ekstrakt eller noget tørrede frugt eller krydderurt tilsættes senere.

Hvad betyder Ekstra jomfru?
Ekstra jomfru betyder at olien har det lavest mulige syreindhold – mindre end 0,8% og den højeste andel af polyphenoler, som er de antioxidanter der er så gavnlige for helbredet.

Hvad betyder Første koldpresning?
Første koldpresning betyder at olivenolien er presset uden brug af varme, og at der kun er olivenolie i produktionen fra første presning. Mange producenter presser flere gange på samme oliven, samt benytte sig af varme for at udvinde mere olie. Dette betyder at den olivenolie der udvindes er af lavere kvalitet.
Nudo bruger aldrig denne metode.

Anvendelse
Til dressinger – her bør altid bruges koldpresset olier, marinader, som smagsforstærker til et måltid – olien hældes ud over maden f.eks. den friskkogte pasta, den grillede fisk, hvidt kød - som dyppelse til brød eller til langsom stegning og bagning.

Rigtig fin til køkkenet på kontoret. Til at give salaten, pastasalaten, sandwichen, frugten eller madpakken et ekstra pift.

Emballage
Olivenolien er pakket i dåser for at beskytte den mod sollys. Dermed opretholdes kvaliteten og harskhed undgås. Emballagen er valgt med omtanke for miljøet. Dåsen er 57 % genanvendeligt og vejer mindre end glas. Forsendelsen er derfor mere klima- og CO2 venlig.

Fineste metaldåse - meget præsentabel i ethvert køkken.