Nudo Ekstra Jomfru-Olivenolie, Timian er udgået

Nudo Ekstra Jomfru-Olivenolie, Timian er udgået

Nudo Ekstra Jomfru-Olivenolie, Timian er udgået af vores sortiment

Nudo Ekstra Jomfru-Olivenolie, Timian (250 ml.)

Olivenolien har trukket med den vilde timian i ugevis. Det giver en vidunderlig aromatisk olie, som er skøn til alle kødretter som skal steges.

Hvorfor Nudo:
- En olivenolie til den kvalitetsbeviste forbruger
- 100% naturlig italiensk kvalitets olivenolie og timian.
- Koldpresset olie som har trukket på frisk timian i fem uger
- "Nudos olivenolie er lækker og firmaet har en god etik.": John Torode

Olivenolien har trukket med den vilde timian i ugevis. Det giver en vidunderlig aromatisk olie, som er skøn til alle kødretter som skal steges.

Skønt til at dryppe ud over stegt kød eller grønsager som skal i oven. Og hvis den bruges i en legerede vintersuppe bliver det bare ikke lækrere.

Oliven i Nudos aromatiserede olier kommer fra landsbyen Moscufo i Abruzzo. Landsbyen ligger inden for Apruntino-Pescarese DOP regionen, hvilket betyder at produktionen og autenticiteten er under streng juridisk kontrol. Faktisk var dette den første DOP (Denominazione di Origine Protetta) olie i Europa nogensinde.

Alle Nudos olivenolier er ekstra jomfru - fra den første koldpresning. Olier med dette navn er af den højeste kvalitet og med den bedste smag.

Hvad betyder Ekstra jomfru?
Ekstra jomfru betyder at olien har det lavest mulige syreindhold – mindre end 0,8% og den højeste andel af polyphenoler, som er de antioxidanter der er så gavnlige for helbredet.

Hvad betyder Første koldpresning?
Første koldpresning betyder at olivenolien er presset uden brug af varme, og at der kun er olivenolie i produktionen fra første presning. Mange producenter presser flere gange på samme oliven, samt benytte sig af varme for at udvinde mere olie. Dette betyder at den olivenolie der udvindes er af lavere kvalitet.
Nudo bruger aldrig denne metode.

Anvendelse
Til dressinger – her bør altid bruges koldpresset olier, til marinader, som smagsforstærker til et måltid – olien dryppes over maden f.eks. stegt kylling - som dyppelse til brød, til vintersupper og langsom stegning.

Rigtig fin til køkkenet på kontoret. Til at give pastasalaten, sandwichen eller madpakken et ekstra pift.

Emballage
Olivenolien er pakket i dåser for at beskytte den mod sollys. Dermed opretholdes kvaliteten og harskhed undgås. Emballagen er valgt med omtanke for miljøet. Dåsen er 57 % genanvendeligt og vejer mindre end glas. Forsendelsen er derfor mere klima- og CO2 venlig.

Fineste metaldåse - meget præsentabel i ethvert køkken.