Om Italienske Giuliano Caffé

Giuliano Caffé blev grundlagt af Michele Giuliano Albo nær Torino i 1950, hvilket betyder, at virksomheden har over 60 års erfaring inden for udvikling og produktion af kvalitetskaffe.

Slow Roasted kaffe

Giuliano Caffé sætter kvalitet i højsædet, hvilket kan ses på deres ristningsproces, som tager 15-18 minutter pr. parti i stedet for de 5-10 minutter den industrielle proces tager. Blandingerne hviler i 5 dage før de bliver pakket, hvilket tillader aromaerne at blive fuldt udviklede.

Giuliano Caffés har vundet prisen Maestro del gusto

Giuliano Caffés konstante stræben efter den bedste kvalitet er blevet belønnet med prisen "Maestro del gusto" 2017-18, som uddeles af Slow Food. Denne prestigefyldte pris understreger den høje kvalitet, gode smag og håndværksmæssige traditioner, som Giuliano Caffé står for. 

Emballagen som taler for sig selv

Historie bag emballagen består i at de har to hoved koncepter, som kan ses på emballagen:

01. Alt kommer fra kaffeplanten

Den grønne farve på logoet og på dele af emballagen symboliserer farven på kaffen før ristningen.

02. At skabe en blanding er et spørgsmål om balance

Derfor har hver kaffeblanding en figur på emballagen, som symboliserer denne balance/spil, som blandingen indeholder.

03. Oplyse kaffen egenskaber i designet

På hver pakke er der i øvrigt, som en del af figuren, en eller to cirkler. Cirklerne skal gengive det mærke, som en kop kaffe efterlader på bordet, efter den er blevet drukket. Hvis der er en enkelt cirkel i figuren (fx "Virtuosa"), betyder det, at kaffen kun består af en enkelt kaffetype (100% arabica i dette tilfælde). Hvis der er to cirkler (fx "Adagio", "Concerto") betyder det, at der er to forskellige typer kaffe i blandingen (Arabica og robusta). Cirklernes størrelser indikerer hvor stor en procentdel, der er af hver type i blandingen. Så hvis forholdet er 90% arabica og 10% robusta, vil den ene cirkel være stor og den anden lille, mens forskellen på cirklerne vil være mindre ved forholdet 70-30.

Prøv selv Giuliano Caffé