Guide til Jura's Fuldautomatiske espressomaskiner

Det kan godt være svært at vælge den rigtige fuldautomatiske espressomaskine. Det første spørgsmål du bør stille dig selv er hvor og hvordan den skal bruges i dagligdagen. Du tænke over hvor meget den må fylde og hvilken typer kaffe du ønsker at lave. Skal den kun lave espresso og kaffe eller skal den også kunne lave mælkebaserede kaffedrinks som café latte og cappuccino.

Det er også vigtigt, at overveje hvor mange medarbejdere du forventer der skal anvende den i det daglige. Skal de have mulighed for at lave mælkebaserede kaffedrinks og hvem på kontoret sørger for at holde maskinen intakt. Det siger sig selv - mælk er et levende produkt og det kræver en daglig rengøring inden I går hjem.

Schweiziske Jura har uden tvivl det bredeste sortiment indenfor fuldautomatiske espressomaskiner -og iøvrigt producere de ikke andet, hvilket tydeligt giver sig til kende i kvaliteten. Vi har valgt at dele Jura’s produkter op i 4 segmenter:

 

JURA BUSINESS 

Sammenlign Jura WE6, WE8 8,X6 & X8

 

 

JURA PRO 

Sammenlign Jura Giga X3 & Giga X8

 


Jura Business
 - nu taler vi business! Maskinerne i dette segment passer perfekt ind i virksomheder med op til 25 medarbejdere, 80 bryg om dagen. Stor vandtank og stor kaffebønnebeholder. Vælg mellem modeller som kun laver espresso og kaffe eller modeller som kan lave de fleste kaffespecialiteter. Er I mere end 25 medarbejdere eller forventer I at blive flere kan Business modellerne sættes sammen så kapaciteten bliver fordoblet. 

Jura Pro - er der behov for direkte vandtilslutning eller 2 kaffekværne eller en fuldautomatisk espressomaskine som kan klare op til 200 daglige bryg skal du gå Pro.