Søger du rigtig kaffe?

Hos CoffeeTime® finder du altid rigtig kaffe af god kvalitet. Vi skjuler ikke dårlig kvalitet ved at mørkriste bønnerne o.l.

Rigtig kaffe af højeste kvalitet

Søndagsavisen bragte for nylig en artikel om, at danskerne drikker affaldskaffe. Der var taget udgangspunkt i kaffe solgt i de danske supermarkeder. Vi tager afstand til kaffeproducenter som benytter sig af et affaldsprodukt - vi går ind for rigtig kaffe af god kvalitet til fair priser!

Molinari Bio Arabica Espressobønner (500g)

Velkommen til CoffeeTime hvor du får rigtig kaffe

90% af alle vores kaffe- og espressobønner er mellemristet. Og vi bruger de samme bønner til vores filterkaffe og espressokaffe. Du kan derfor være sikker på, at vi ikke skjuler en dårlig kvalitet ved at mørkriste vores kaffe.

Vi benytter os ikke af billige grønne kaffebønner hvor høsten har været udsat for sygdomme eller insekt angreb.

Efter ristning fyldes kaffen i en hermetisk lukkede kaffepose med dobbelt ventil. Kaffen er beskyttet mod sollys, luft, og kan komme af med sine naturlige gasser gennem ventilen.

Molinari BIO er pakket i komposterbart emballage, og opfylder alle krav jf. den europæiske standard EN 13432, hvilket sikrer at emballagen nedbrydes helt under komposteringsforhold og efterlader ikke nogen skadelige rester.

Vores kaffe er uden tilsætningsstoffer og mycotoxin. Med andre ord er der tale om rigtig kaffe -og espresso.

Se vores store udvalg af rigtig kaffe her.