Jura Fuldautomatisk Espressomaskine

Schweiziske JURA Elektroapparate AG blev grundlagt i 1931 og beskæftiger sig udelukket med, at producere fuldautomatisk espressomaskiner. Det gør naturligvis, at Jura kan have 100% fokus på deres kerneområde og er førende på marked. Jura’s know-how og store erfaringer kommer til syne i deres banebrydende produkter år efter år.

Jura - Innovation, præcision og kvalitet

Innovation, præcision og kvalitet

Innovation, præcision, kvalitet, bæredygtighed og krydret med høj service udgør Jura’s DNA. Jura er det eneste brand i verden, der kun beskæftiger sig med fuldautomatiske espressomaskiner, og Jura er klart førende på markedet.

Jura’s fuldautomatiske espressomaskiner er kendt for at producere det bedste kaffe resultat, deres intuitive betjening og flotte design.

Bedste kaffe resultat uden sammenligning

Jura’s fuldautomatiske espressomaskiner er udviklet af deres dygtige team af ingeniører, designere og udviklere. Deres fælles mål er, at opnå det absolut bedste kaffe resultat baseret på friskkværnet kaffe ved et enkelt tryk.

Intuitive betjening

Jura’s fuldautomatiske espressomaskiner er ekstremt intuitive at anvende i det daglige. Via informations-skærmen fortæller maskinen hvad du skal gøre og hvad den er i gang med at udføre af opgaver for dig.

Jura Tidløst design

Tidløst design

Jura’s design udstråler schweizisk præcision, kvalitet og rene linjer. Materialerne som anvendes og de stilrene former afspejler kvaliteten inden i en Jura’s fuldautomatiske espressomaskine. Håndværkets præcision udtrykker Jura’s design teams dygtighed og færdigheder.

Jura’s design har år efter år vundet utallige designpriser og har imponeret selv de mest kritiske øjne verden over.

Jura's ECO-intelligence

ECO-intelligence

Jura har altid haft en lang tradition for at være bevidst om de miljøproblemer verden står overfor. Derfor fokuserer Jura på fuldautomatiske espressomaskiner hvor energispild og emballage minimeres til minimum.

Jura’s globale netværk af servicecentre

Jura’s fuldautomatiske espressomaskiner er de mest holdbare espressomaskiner der findes på marked. De holder værdien selv efter flere års brug. Skulle uheldet være ude er du dækket ind under Jura’s globale netværk af servicecentre som kan få din espressomaskine op og køre igen lynhurtigt. Og du er sikre reservedele i mindst 10 år.

Jura er din nye private barista

Jura er din nye private barista

Kaffebønner, vand, mælk og strøm er de eneste ingredienser din nye barista (Jura fuldautomatiske espressomaskine) skal bruge for, at tilberede en bred vifte af kaffespecialiteter til dig og dine gæster på barista niveau.

Den ultimative espresso

Jura’s revolutionerende Pulse Extraction Process (P.E.P.®) optimerer ekstraktionstiden ved at pumpe varmt vand i små intervaller gennem den friskmalede kaffe. Det garanterer en fuld og intens aroma som næppe er set før.

Varm mælk og perfekt mælkeskum

Jura’s innovative teknologi i mælkedysen giver en fløjsblød og cremet mælkeskum. Jura’s fuldautomatiske espressomaskiner kan automatisk skifte mellem varm mælk og mælkeskum og det er muligt at justere på mælkens temperatur. På den måde vil du være i stand til at tilberede en bred vifte af kaffespecialiteter til dig og dine gæster på barista niveau.

Jura Smart Connect og smartphone

Smart Connect og smartphone

Jura’s fuldautomatiske espressomaskiner med Smart Connect giver dig mulighed for kommunikere med maskinen fra din smartphone.

Jura Home & Premium

Jura’s fuldautomatiske espressomaskiner er spækket med avanceret teknologi. Det enestående design gør det attraktive at have den stående i et hvilket som helst køkken. Betjeningen er ualmindelig enkel og så leverer den en bred vifte af kaffespecialiteter til dig og dine gæster på barista niveau. Se Jura's Home & premium sortiment.

Jura Business & Professionel

Jura’s professionelle linie af fuldautomatiske espressomaskiner kan uden videre anvendes på kontoret, butikken, caféen, baren, restaurationen, hotellet, frisørsalonen osv. Og så til en pris som giver konkurrenterne baghjul. Se Jura's Business & Professionel sortiment.

Bestil din nye Jura her: Jura's sortiment her.